Benefiční závod

15. 7. 2018

START ve 12:00

Týden sociálních služeb

Již nyní Vás chceme pozvat na program v rámci celostátního týdne sociálních služeb, který pro Vás v Denním stacionáři připravujeme. Můžete se těšit na výstavu fotografií a zajímavé besedy. Připravujeme také dopolední poutavý a poučný program pro základní školy. Sledujte naše webové stránky, kde se brzy dozvíte podrobnosti.
Místo: Denní stacionář sv. Josefa, Charita Jablunkov
Termín: 7. 10. 2013 — 11. 10. 2013
Kategorie: Beseda, Ostatní, Den otevřených dveří, Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost, Výstava

TÝDEN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB 7. 10. až 11. 10. 2013

Místo konání:             DENNÍ STACIONÁŘ SV. JOSEFA – CHARITA JABLUNKOV                                                (Bezručova 130, Jablunkov, pod Alžbětinkami – zadní vchod MŠ)

PROGRAM:

Pondělí (7.10.)

16.00 hod.       Slavnostní zahájení - Vernisáž fotografií DAVIDA PETERA: „Práce srdcem“

Výstava fotografií bude probíhat: Úterý až Pátek – od 11.00 do 17.30 hod.

DOPOLEDNÍ AKTIVITY BĚHEM TÝDNE:

Úterý až Čtvrtek – program pro děti ze základních škol

Pátek – aktivity v rámci dobrovolnického projektu Ruku na to!, spolu se studenty SOŠ a SOU podnikání a služeb Jablunkov

ODPOLEDNÍ AKTIVITY PRO ŠIROKOU VEŘEJNOST:

Úterý (8.10.)

16.00   Beseda: Autentická výpověď o tom, jak se žije s neslyšícím členem v rodině. Mgr. Urszula Wacławková

Středa (9.10.)

16.00   Beseda: Svět očima nevidomého Víta. O svém životním příběhu bude vyprávět Vít Bulava.

Čtvrtek (10.10.)

16.00   Aktivity pro každého, kdo si chce vyzkoušet, jaké to je žít s handicapem. Program vhodný především pro rodiny s dětmi.

Pátek (11.10.)

16.00   Promítání divadelního představení Mrazík v provedení klientů Denního stacionáře sv. Josefa, pohoštění a ukončení Týdne sociálních služeb.

TĚŠÍME SE NA VÁS VE STACIONÁŘI!

KLIENTI A PRACOVNÍCI DENNÍHO STACIONÁŘE