Předvánoční prodejní výstava

14. 12. 2017

od 9 - 17 hod.

poprvé v nových prostorách stacionáře

WIGILIA DLA OSÓB SAMOTNYCH

24. 12. 2017

od 16.00 hod.

v nových prostorách Charity

... klepe na dveře.

Přidejte se k nám...

Bezplatná právní poradna

POZOR, POZOR! Přestěhováno!

Bezplatná právní poradna je nyní poskytována v nových prostorách Denního stacionáře na ul. Bukovecká 479, Jablunkov. Jedná se o spodní patro (suterén) budovy nové Základní umělecké školy. Děkujeme za pochopení.

Potřebujete kvalifikovanou pomoc právníka a z finančních důvodů si nemůžete dovolit navštívit advokáta nebo notáře? V tom případě je tato služba určena právě Vám.

Právní poradenství poskytuje JUDr. Marek Jakubík a od roku 2016 také Mgr. Martin Bielesz, advokáti Advokátní kanceláře Hajduk and partners s.r.o. Poradenství je poskytováno:

• všem lidem, bez ohledu na rasu, národnost (českou, polskou, slovenskou), vyznání, pohlaví, politickou příslušnost, věk, sociální postavení a vzdělání,
  • pouze osobně! (nikoliv telefonicky nebo emailem),
  • anonymně,
  • bezplatně,
  • bez objednání (dostane se vždy na všechny příchozí),
  • lze navštívit poradnu i opakovaně,
  • z občanského, rodinného, pracovního, správního, trestního, mezinárodního práva či dalších právních odvětví,
  • v případě potřeby jiné odborné pomoci, je klient nasměrován na příslušnou instituci.

Bezplatná právní poradna je otevřena každý pracovní čtvrtek od 16.00 do 18.00 hodin.

Změny v provozu jsou vždy s předstihem uvedeny na webu Charity Jablunkov nebo na nástěnce a dveřích DS.

JUDr. Marek Jakubík a Mgr. Martin Bielesz poskytují rady pouze osobně (nikoliv telefonicky nebo emailem).

Proto neváhejte a navštivte nás.

Pokud chcete dostávat pravidelné informace o tom, co se dělo, děje a dít bude v Charitě Jablunkov, stačí se zaregistrovat a budete dostávat novinky e-mailem.

Změny, které přinesla novela cizineckého zákona

Ilustrační snímek Jindřicha Štreita z cyklu Jsme z jedné planety

V červenci 2017 prezident Miloš Zeman podepsal novelu zákona o pobytu cizinců, proti které se ohradily nejen organizace pracující s migranty v České republice, ale také Hospodářská komora, Svaz průmyslu a dopravy a někteří senátoři a poslanci. Přesto, že Senát novelu vetoval, poslanci novelu na konci června přehlasovali.

Charitní pečovatelská služba pomáhá.

Charitní pečovatelská služba pomáhá seniorům a lidem se zdravotním postižením v jejich domácím prostředí.

S koloběžkou pro Charitu.

Děkujeme všem, kteří se zapojili do našeho benefičního závodu na koloběžkách!

Výtěžek akce činí: 14.141Kč! Srdečné Pán Bůh zaplať. Chcete-li podpořit benefiční akci: školní pomůcky pro potřebné, své dary můžete zasílat na naše sbírkové konto: 2200443710/2010

V nejbližších dnech budou na našem webu k dispozici fotografie. Ještě jednou, DÍKY!

Je to tady – stěhujeme se!

Pozor, pozor!

Jak již všichni víte, dokončujeme rekonstrukci na adrese Bukovecká 479, konkrétně v přízemí pod novou hudební školou. Tímto Vám sdělujeme, že Charita Jablunkov, přesněji Denní stacionář svatého Josefa se STĚHUJE!

Bezplatná právní poradna uzavřena!

Z důvodu PŘEDVÁNOČNÍ PRODEJNÍ VÝSTAVY bude ve čtvrtek 10. prosince 2015 mimořádně tato charitní poradna uzavřena. Děkujeme za pochopení.

Pomoc Ukrajině