PROJEKT

Mobilita služeb Charity Jablunkov byl zrealizován! Děkujeme!

Benefiční závod

Děkujeme!

Do pokladniček jste vhodili 14.399 Kč

Charitní dveře dokořán

Polovina za námi, přidejte se!

Centrum volnočasových aktivit

Máme za sebou další školní rok a s ním vydařené kroužky.

Tímto rokem se s Vámi chceme rozloučit, jelikož v příštím školním roce již nebude fungovat naše Centrum volnočasových aktivit v Mostech u Jablunkova. Věškeré aktivity nyní povede Mostík, kterému přejeme hodně zdaru a dostatek účastníku.

Děkujeme všem, kteří se za dobu činnosti CVAKu účastnili našich kroužků a jiných aktivit. Z celého srdce děkujeme všem dobrovolníkům, kteří ve svém volném čase a bez nároku na odměnu vedli naše kroužky. Bohu díky za Vás. Každý měsíc je na Vaše úmysly sloužena mše sv., kde Vám vyprošujeme potřebné milosti. Věříme, že i nadále budeme v kontaktu a uvidíme se nejen na našich charitních akcích.

Srdečné díky patří taktéž obci Mosty u Jablunkova, která nás i v roce 2017 hojně podpořila dotací ve výši 25.000Kč na provoz a činnost jednotlivých služeb Charity Jablunkov. Děkujeme a těšíme se na další spolupráci.

Konečně jsme i my na GIVT.CZ

Charita Jablunkov je konečně na GIVT.CZ - dočkali jsme se. Využijete toho? Je to lehčí než se zdá. Jedním klikem dáte svému nákupu smysl - nádech. Děkujeme.

Centrum volnočasových aktivit končí svou aktivitu v Mostech u Jablunkova

Jak jistě již víte z předchozích článků k 30.6.2017 končí, ale o děti bude postaráno díky aktivitám MOSTÍKU.

Děkujeme obci Mosty u Jablunkova!

Děkujeme!

Obec Mosty u Jablunkova nás znovu podpořila, když schválila naši žádost o dotaci. Výše dotace pro rok 2017 činí 25.000Kč. Srdečně děkujeme a věříme, že se nám i díky Vám podaří znovu nabídnout širokou škálu služeb pro obyvatele Obce Mosty u Jablunkova.