Centrum volnočasových aktivit

Máme za sebou další školní rok a s ním vydařené kroužky.

Tímto rokem se s Vámi chceme rozloučit, jelikož v příštím školním roce již nebude fungovat naše Centrum volnočasových aktivit v Mostech u Jablunkova. Věškeré aktivity nyní povede Mostík, kterému přejeme hodně zdaru a dostatek účastníku.

Děkujeme všem, kteří se za dobu činnosti CVAKu účastnili našich kroužků a jiných aktivit. Z celého srdce děkujeme všem dobrovolníkům, kteří ve svém volném čase a bez nároku na odměnu vedli naše kroužky. Bohu díky za Vás. Každý měsíc je na Vaše úmysly sloužena mše sv., kde Vám vyprošujeme potřebné milosti. Věříme, že i nadále budeme v kontaktu a uvidíme se nejen na našich charitních akcích.

Srdečné díky patří taktéž obci Mosty u Jablunkova, která nás i v roce 2017 hojně podpořila dotací ve výši 25.000Kč na provoz a činnost jednotlivých služeb Charity Jablunkov. Děkujeme a těšíme se na další spolupráci.

Centrum volnočasových aktivit končí svou aktivitu v Mostech u Jablunkova

Jak jistě již víte z předchozích článků k 30.6.2017 končí, ale o děti bude postaráno díky aktivitám MOSTÍKU.

Děkujeme obci Mosty u Jablunkova!

Děkujeme!

Obec Mosty u Jablunkova nás znovu podpořila, když schválila naši žádost o dotaci. Výše dotace pro rok 2017 činí 25.000Kč. Srdečně děkujeme a věříme, že se nám i díky Vám podaří znovu nabídnout širokou škálu služeb pro obyvatele Obce Mosty u Jablunkova.