PROJEKT

Mobilita služeb Charity Jablunkov byl zrealizován! Děkujeme!

Benefiční závod

Děkujeme!

Do pokladniček jste vhodili 14.399 Kč

Charitní dveře dokořán

Polovina za námi, přidejte se!

Charitní pečovatelská služba pomáhá.

Charitní pečovatelská služba pomáhá seniorům a lidem se zdravotním postižením v jejich domácím prostředí.

Každý z nás se nyní nachází v určité etapě svého života. Prožíváme svůj život se svými radostmi a starostmi, máme různé zájmy, povinnosti a různá očekávání. Nejlépe se však cítíme tam, kde jsme si vybudovali své zázemí, kde to dobře známe a kde máme své nejbližší. V tomto prostředí nejlépe zvládáme těžkosti, které souvisí se zdravotními problémy, nebo těžkosti, týkající se věku.

Právě v domácím prostředí Vám může pomoci Charitní pečovatelská služba, která působí na území města Jablunkov. Nově je tato služba dostupná také pro obyvatele těchto obcí: Návsí, Hrádek, Písečná, Písek, Bukovec, Bocanovice, Milíkov, Košařiska, Dolní a Horní Lomná, Mosty u Jablunkova a Hrčava. Tato sociální služba pomáhá seniorům a osobám se zdravotním postižením. Těmto osobám nabízí pomoc při zvládání běžných úkonů v péči o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně, při zajištění stravy a pomoc při zajištění chodu domácnosti.

Charitní pečovatelská služba usiluje o to, aby člověk, který již vlastními silami, nebo za podpory svých nejbližších nezvládá péči o vlastní osobu a domácnost, mohl zůstat co nejdéle ve svém domácím prostředí a žil běžný způsob života i přes svou nepříznivou životní situaci.

Provozní doba služby je od pondělí do pátku od 7:00 do 20:00 hod. a v soboty a neděle od 7:00 do 13:00. Bližší informace naleznete na záložce Charitní pečovatelská služba. Rádi Vám odpovíme na Vaše otázky také na telefonním čísle: 731 489 675 nebo na emailu: chps@jablunkov.caritas.cz. Osobně nás můžete navštívit v Domě s pečovatelskou službou (Alej Míru 118) nebo v kanceláři na ul. Školní 1234.

Za Charitní pečovatelskou službu Mgr. Monika Rojčíková.