Individuální dotace MSK.

V prosinci 2017 se nám podařilo získat individuální dotaci od Moravskoslezkého kraje ve výši 120.000Kč! DĚKUJEME!

Pomalu se blíží konec roku 2017, avšak my stále plní naděje sháníme peníze na pokrytí provozu všech našich služeb.

logo_MSK_RGB

Díky individuální dotaci Moravskoslezského kraje, předvším díky zástupcům, kteří slyšeli na naše volání jsme získali 120.000Kč, které jsme použili na pokrytí a dofinancování Charitní pečovatelské služby. Jelikož rok 2017 byl pro nás velmi náročný a služba musela projít velkými reorganizacemi jsme vděční za podporu každého z Vás, ale především srdečné Pán Bůh zaplať všem pracovníkům sociálního odboru Moravskoslezského kraje, kteří to s námi neměli lehké. Děkujeme. Jsme opravdu vděční. Bez těchto peněz by Charitní pečovatelská služba mělá velké komplikace.

Ještě jednou upřímné Pán Bůh zaplať a za celý team pracovníků a klientů Vám přejeme požehnané Svátky Vánoční a celý rok 2018.

S pozdravem Lucie Szotkowská.