Předvánoční prodejní výstava

14. 12. 2017

od 9 - 17 hod.

poprvé v nových prostorách stacionáře

WIGILIA DLA OSÓB SAMOTNYCH

24. 12. 2017

od 16.00 hod.

v nových prostorách Charity

... klepe na dveře.

Přidejte se k nám...

Je to tady – stěhujeme se!

Pozor, pozor!

Jak již všichni víte, dokončujeme rekonstrukci na adrese Bukovecká 479, konkrétně v přízemí pod novou hudební školou. Tímto Vám sdělujeme, že Charita Jablunkov, přesněji Denní stacionář svatého Josefa se STĚHUJE!

Předpokládaný termín stěhování je mezi 9. 12. a 15. 12. 2016. Změny nastávají také pro klienty BEZPLATNÉ PRÁVNÍ PORADNY, která bude taktéž provozována v nových prostorách stacionáře. Konkrétní termín, od kdy se rozběhne provoz na Bukovecké, ještě není znám, proto Vás prosíme o trpělivost a všímavost. O aktuálním dění Vás budeme co nejdříve informovat prostřednictvím našich webových stránek a vyvěšením informací v charitních nástěnkách.

Poslední rozlučkovou akcí, kterou pořádáme ve stávajících prostorách stacionáře na ulici Bezručova 130, bude tradiční Předvánoční prodejní výstava. Z důvodu stěhování bude pouze jednodenní a proběhne ve čtvrtek 8. 12. 2016. Přijměte tímto naše pozvání.

Mnozí z Vás se nás ptají, zda potřebujeme pomoct se stěhováním. Odpověď zní: Ano, budeme vděční za každého dobrovolníka. Je nutné, abychom se přestěhovali co nejrychleji, aby školka mohla upravovat prostory pro své účely. Pokud máte zájem pomoci, kontaktujte nás na tel: 733 581 485. Předem srdečně Pán Bůh zaplať za Vaši pomoc.

Chceme tímto znovu poděkovat všem, kteří nám pomohli upravit nové prostory stacionáře tak, aby jsme se mohli stěhovat. Jsou to především:

Moravskoslezský kraj

Město Jablunkov