Předvánoční prodejní výstava

14. 12. 2017

od 9 - 17 hod.

poprvé v nových prostorách stacionáře

WIGILIA DLA OSÓB SAMOTNYCH

24. 12. 2017

od 16.00 hod.

v nových prostorách Charity

... klepe na dveře.

Přidejte se k nám...

Bezplatná právní poradna UZAVŘENA!

Z důvodu služební cesty, státního svátku a Týden sociálních služeb bude ve čtvrtek 21.09.2017, 28.09.2017 a 05.10.2017 naše Bezplatná právní poradna mimořádně uzavřena! Na Vaše dotazy bude právník odpovídat opět ve čtvrtek 12.10.2017 od 16.00 do 18.00 v prostorách Charity Jablunkov na ul.Bukovecká 479. Děkujeme za pochopení.

Hledáme kolegu/kolegyni do pečovatelské služby...

Od 7.9.2017 do 15.9.2017 můžete podávat životopisy na místo Pracovníka v sociálních službách (pečovatel/ka). Bližší informace v sekci Volná místa. Přihlaste se, možná hledáme právě Vás.

4. ročník Charitních dveří dokořán v plném proudu...

Stalo se již tradicí....

Každým rokem během prázdnin, konkrétně kařdé letní úterý otevíráme dveře charity dokořán. I v tomto roce chceme v této velmi úspěšné akci pokračovat.

Srdečně Vás zveme. Přidejte se k nám... Malý, velký, zdravý, nemocný, mladý i starý... pro každého je zde něco k práci i k naučení. Proto neváhejte a využijte tuto jedinečnou možnost!

Každé úterý, od 9.00 do 14.00 hod., se na Vás těší celý team pracovníků stacionáře.

Svatý Josef klepe na dveře...

Srdečně Vás zveme na oficiální akci: Posvěcení nových prostor denního stacionáře a nové služby.pod názvem: Charitní pečovatelská služba. Budeme rádi, když se k nám přijdete podívat a prožijete s námi toto nedělní postní odpoledne u kávy.

Těšíme se na setkání s Vámi. Pracovníci a klienti Charity Jablunkov.

Krátká reportáž o nových prostorách

Hezký den.

Zveme Vás k poslechu krátké reportáže o tom, jak se máme po stěhování. http://www.rozhlas.cz/ostrava/aktualne/_zprava/charita-jablunkov-se-prestehovala-do-nove-budovy--1680821

Výběrové řízení na pozici: Vedoucí Charitní pečovatelské služby

Informujeme Vás tímto, že probíhá přihlašování do výběrového řízení na pozici: Vedoucí Charitní pečovatelské služby. Srdečně zveme všechny zájemce k přečtení si naši nabídky a požadavků. POZOR! Uzávěrka přihlášek je v pondělí 5.12.2016. Děkujeme.

Výběrové řízení PRODLOUŽENO!

CHARITA JABLUNKOV oznamuje, že ode dne 6.10. do 18.11.2016 je vyhlášeno Výběrové řízení na pozici ředitel/ka Charity Jablunkov. Prosíme Vás také o modlitbu v této věci. Děkujeme.

LETNÍ PROVOZNÍ DOBA u Rafaela!

sv. RafaelInformujeme Vás o změně provozní doby v Centru pomoci sv. Rafaela.

V období od 27. 6. 2016 do 4. 9. 2016 budeme poskytovat svoje služby v této pracovní době:

pondělí až čtvrtek od 8.00 do 13.00 hod.

pátek zavřeno.

Děkujeme za pochopení. Pracovníci Centra pomoci svatého Rafaela.

Materiální sbírka pro Ukrajinu

sv. RafaelPřidejte se
a pomozte na správném místě!

Právě nyní probíhá sbírka ložního prádla, ručníků a plenkových kalhotek pro seniory. Tyto věci poputují na Ukrajinu.

Děkujeme za vaši pomoc a dobré srdce. Pracovníci Centra pomoci sv. Rafaela.

Týden pečení před námi...

Nakoupeno a připraveno již máme. Nyní odpočíváme a užíváme si klidný víkend, abychom v plné polní mohli od pondělí začít péct beránky. Limit - je nebe. V tomto roce bude výtěžek určen na pomoc Ukrajině a do oblasti bývalých Sudet.

My už se nemůžeme dočkat a co vy? Týden je to velice náročný, avšak účel je tak motivující, že se na tu práci z celého srdce těšíme.  Připojte se k nám.

Pomoc Ukrajině