PROJEKT

Mobilita služeb Charity Jablunkov byl zrealizován! Děkujeme!

Benefiční závod

Děkujeme!

Do pokladniček jste vhodili 14.399 Kč

Charitní dveře dokořán

Polovina za námi, přidejte se!

Slavnostní otevření Centra pomoci sv. Rafaela

Zahájení letošního Týdne sociálních služeb bylo věnováno klientům a pracovníkům všech sociálních služeb na Jablunkovsku, kterým jsme vyprošovali Boží požehnání při mši sv. v jablunkovském Starém klášteře. Další pondělní program byl určen rodinám. Slavnostně jsme otevřeli charitní Centrum pomoci sv. Rafaela.

Centrum pomoci sv. Rafaela slouží potřebným rodinám i jednotlivcům z regionu Jablunkovska. Slavnostní otevření byla tedy akce pro celé rodiny. Děti si užily skákací hrad, rodiče, hosté a zástupci města si užili krásný operní zpěv. Všichni si vychutnali výtečné občerstvení. Prostory byly vysvěceny a všichni zúčastnění si je mohli prohlédnout. Nejen prohlédnout, ale mohli si také za dobrovolný dar odnést nějaké oblečení z šatníku, jež je součástí Centra. Dary podpoří provoz této služby, která není registrovanou sociální službou. Není tedy dotována státem a její provoz je zajišťován z darů. Uvítáme tedy Vaši pomoc, ne jen finanční, ale také materiální a dobrovolnickou. Jak zaznělo během slavnostního otevření, "všichni máme co nabídnout v pomoci druhým. Můžeme to tedy učinit i prostřednictvím zapojení se do této charitní služby. Všichni se můžeme v životě ocitnout v těžké situaci, kdy budeme potřebovat něčí pomoc a podporu. Toto je tedy cílem Centra pomoci sv. Rafaela. Provést člověka nebo celou rodinu těžkým obdobím, pomoci tak, jak je třeba, aby situaci zvládli a mohli dál kráčet životem..."

Můžete si také prohlédnout fotogalerii z tohoto krásného prvního dne letošního Týdne sociálních služeb. Těšíme se na setkání s Vámi při besedách a dalším programu celého týdne.

pracovníci Charity Jablunkov