Pomáhat může každý, i ty.

Potřebuji pomoc!

Kdo může žádat o pomoc? Kdokoli, kdo pomoc právě potřebuje.

Jste maminka na mateřské dovolené a potřebujete jednou za čas pohlídat děti? Jste starší člověk bez auta a potřebujete odvoz k lékaři nebo na nákup? Jste dítě, nebo student, který potřebuje pomoct s doučením nějakého předmětu?  Jste po úrazu a potřebujete vyházet sníh, posekat zahradu? Jste sám a potřebujete si s někým popovídat? Pokazila se Vám lednice a potřebujete novou, ale z nějakého důvodu nyní nemáte dostatek peněz? Pomohlo by Vám oblečení pro vaše děti, kočárek, autosedačka? Potřebujete podnájem? atd….

Abyste mohli požádat o pomoc, nemusíte být „sociální případ“. Prostě to může jen znamenat, že právě teď potřebujete pomoc. Často se jedná o přechodné období, kdy se nechtěně dostaneme do problému a potřebujeme pomoc. Možná až se z toho problému dostanete nabídnete zase pomoc vy. Nebojte se poprosit o pomoc. Pokud je to v naších možnostech pomůžeme.

Volejte, pište, zastavte se osobně. Rádi Vám pomůžeme pokud to bude v našich silách! Případně Vám poradíme kam jít žádat o pomoc. Všechno diskrétně!!!

Zprostředkovali jsme:

• Kuchyňskou linku pro samotnou důchodkyni v tíživé finanční situaci.
  • Uhlí pro matku s 6 dětmi.
  • Lednici pro mladou rodinu se 3 dětmi.
  • Natření verandy. Děkujeme panu Havelkovi!
  • Autosedačka pro mladou rodinu.
  • Mikrovlnku pro těžce nemocnou invalidni.
  • Plynový sporák (pro matku s 5 dětmi). Děkujeme dárcům farnosti Jablunkov.
  • Televize pro soc. slabou rodinu s dětmi.
  • Malá televize pro samotnou ženu na invalidním důchodě.
  • Tlakový hrnec pro soc. slabou rodinu se 4 dětmi.
  • Kočárek pro soc. slabou rodinu.
  • Kočárek pro pěstounskou rodinu.
  • a mnoho, mnoho dalšího.... To vše DÍKY VÁM!!!!