Pomáhat může každý, i ty.

Pravidelné Kroužky 2014/2015

Nabídka pravidelných kroužků Centra volnočasových aktivit pro děti v Mostech u Jablunkova. Kroužky až na jednu výjimku začínají v týdnu od 6. 10. 2014.

Můžete se nezávazně přijít podívat, kroužek vyzkoušet a poté se rozhodnout, jestli jej chcete navštěvovat.

Úterý

Taneční The Move-C
15:30-17:00

Taneční kroužek pro všechny, kteří mají rádi pohyb, především tanec a hudbu. V kroužku se naučíte různé taneční prvky a choreografie moderního tance. Kroužek začíná až od listopadu!
Od 3. do 5. třídy, starší - v případě velkého zájmu.
Vedoucí: Karolína Sikorová a Eliška Kufová

Středa

Fotokroužek
15:15-16:15
Výběr zajímavých záběrů a témat, práce se světlem, funkce foťáků, fotovýlety, výstavy, experimenty... Pod odborným dohledem Jana Kufy Kičeřoka.
Od 2. třídy do 9. třídy, mladší s doprovodem. Zveme i rodiče!
Vedoucí: Marian Lýsek, Bc. Petr Pavlíček

Čtvrtek

Kutilský kroužek "A je to"
13:00-14:30

Řezání, vrtání, hoblování, lepení, dřevořezba. Nová dílna, nové náměty, možnost výroby větších výrobků! Vařečky, auta, domy, modely, mechanismy, poličky, krabičky... a spousta dalšího, co nás napadne.
Od 1. do 9. třídy
Vedoucí: Bc. Petr Pavlíček

Veselé píšťalky - začátečníci
13:00-14:00
Od 1. třídy
Vedoucí: Petra Kukuczková

Pátek

Veselé píšťalky - pokročilí
14:30-15:30
Pokračování pro loňskou skupinu. Budeme se učit hrát na zobcové flétny, základy hudební nauky a hrát hudební hry.
Od 2. třídy
Vedoucí: Petra Kukuczková

Na kroužky vždy s sebou: přezuvky (je možno si je ponechat v šatně), do kutilského kroužku oblečení vhodné pro práci, do tanečního volné tričko, tepláky, tenisky se světlou podrážkou, pití. Fotokroužek při rozumném počasí chodí většinou fotit do přírody, je třeba se dostatečně teple obléci a mít vhodnou obuv.

Všechny kroužky pro Vaše děti jsou vedeny dobrovolníky bez nároku na odměnu!

Pokud Vám nevyhovuje čas začátku nebo konce kroužku, zkuste si s vedoucím domluvit změnu. Pokud nebude vadit ostatním, přizpůsobíme se...

Přihlášky obdržíte u vedoucích jednotlivých kroužků. Ceny: 250,- Kč za pololetí, možnost slevy na 200,- Kč pro rodiny pobírající přídavky na děti a rodiny s více dětmi, popř. rodiny v nouzi.