Pomáhat může každý, i ty.

Pravidelné Kroužky 2015/2016

Nabídka pravidelných kroužků Centra volnočasových aktivit pro děti v Mostech u Jablunkova se konkretizuje. Kroužky začínají v týdnu od 28. 9. 2015. Do té doby je třeba se přihlásit!
Dotazy zodpovíme na tel. čísle: 733755843

Na informační schůzce 15. 9. 2015 jsme se domluvili na termínech konání většiny kroužků. Stále můžete ovlivnit termín konání Fotokroužku.

Úterý

Kutilský kroužek "A je to"
14:00-15:30

Řezání, vrtání, hoblování, lepení, dřevořezba. Máme nový skvělý pracovní stůl, nářadí i náměty. Možnost výroby větších výrobků! Poličky, krabičky, ptačí budky a krmítka, vařečky, auta, domky, hračky, modely, pro starší a zájemce o učební obory od dřeva mechanismy a komplet ruční truhlařina... a spousta dalšího, co nás napadne.
Od 1. do 9. třídy
Vedoucí: Bc. Petr Pavlíček

Středa ? nebo pondělí (termín není zatím přesně stanoven, své požadavky volejte na 733755843)

Fotokroužek
15:15-16:15 ? (čas není zatím přesně stanoven, své požadavky volejte na 733755843)
Výběr zajímavých záběrů a témat, práce se světlem, funkce foťáků, fotovýlety, výstavy, experimenty... Pod odborným dohledem Jana Kufy Kičeřoka. Výstavy našich fotek na Obecním úřadě a ve školní jídelně, účast v soutěžích...
V loňském roce jsme získali 3. místo a další ocenění v celostátní soutěži.
Od 2. do 9. třídy. Zveme i rodiče!
Vedoucí: Marian Lýsek, Bc. Petr Pavlíček

Čtvrtek

Taneční The Move-C
16:00-17:10

Taneční kroužek pro všechny, kteří mají rádi pohyb, především tanec a hudbu. V kroužku se naučíte různé taneční prvky a choreografie moderního tance, budeme vystupovat na akcích pro veřejnost!
V loňském roce jsme vystoupili na Radovánkách a Festyně našich škol.
Od 3. do 5. třídy, starší - v případě velkého zájmu po schválení vedoucími.
Vedoucí: Karolína Sikorová a Eliška Kufová

Pátek

Goroliczek
15:00-16:00
Lidový kroužek, kde se budeme učit místní lidové přísničky. Dozvíme se více o lidových tradicích a zvycích. Hudebníci se mohou zapojit i jako doprovod. Můžete se těšit na vystoupení při různých příležitostech!
Od 5 let do 9. třídy
Vedoucí: Monika Lysková

Informace pro zájemce

Na kroužky vždy s sebou: přezuvky (je možno si je ponechat v šatně), do kutilského kroužku oblečení vhodné pro práci, které se může zaprášit a umazat např. od lepidla, do tanečních volné tričko, tepláky, tenisky se světlou podrážkou, pití. Fotokroužek při rozumném počasí chodí většinou fotit do přírody, je třeba se dostatečně teple obléci a mít vhodnou obuv.

Všechny kroužky pro Vaše děti jsou vedeny dobrovolníky bez nároku na odměnu!

Pokud Vám nevyhovuje čas začátku nebo konce kroužku, zkuste si s vedoucím domluvit změnu. Pokud nebude vadit ostatním, kteří své požadavky řešili na Informační schůzce, přizpůsobíme se...

Přihlásit se můžete elektronicky na našich stránkách. Ceny: 250,- Kč za pololetí, možnost slevy na 200,- Kč pro rodiny pobírající přídavky na děti a rodiny s více dětmi, matky samoživitelky, popř. rodiny v nouzi.
Při platbě za celý rok vychází jena návštěva kroužku asi na 13,50 Kč, při slevě na 11 Kč!

Petr Pavlíček