Pomáhat může každý, i ty.

Příměstský vesnický tábor 2014

Vyvážený mix táborových her, netradičních sportů, písniček, tábornických dovedností, výletů, vaření na ohni, opékání, tvorby z přírodních materiálů, soutěží uvnitř Centra i venku...
Od 4. do 8. 8. 2014 8:00 - 16:00 pro děti od 6 do cca 12 let v Mostech u Jablunkova a okolí.

Pokud máte chuť s námi strávit týden plný zábavy, jsme rádi, je NUTNÉ se přihlásit pomocí elektronické přihlášky, která se objeví v neděli 27. 7. 2014 ve 13:00. Jelikož kapacita je 16 dětí/den, kdo zaváhá... Pokud bude přihlášených více než je kapacita, bude se rozhodovat o přijetí podle následujících kritérií: Bydliště - přednost mají děti z Mostů u Jablunkova, přihlášky na celý týden, děti dobrovolníků Charity Jablunkov, potřebnost - pokud není kdo jiný by dítě pohlídal, věk 6-12 let, pořadí přihlášení.

Horní věková hranice není přesně stanovena, orientačně 12 let, ale starší se mohou také přihlásit. Musí ovšem počítat s programem primárně určeným pro mladší, takže některé činnosti je nemusí úplně 100% bavit :-). V případě velkého zájmu mohou dostat přednost mladší.

Cena 50,- Kč na den a dítě, celý týden tedy vyjde na 250 Kč. Při účasti 2 a více dětí z rodiny popř. sociální potřebnosti možnost snížené ceny 40,- Kč na den a dítě, týden tedy bude za 200,- Kč.

O přijetí budeme rozesílat informace pomocí emailu nebo SMS nejpozději ve čtvrtek 31. 7., po tomto datu bude dále možné se přihlašovat, pokud bude volná kapacita.

Platba v hotovosti první den tábora ráno popř. jindy dle individuální domluvy.

Dotazy, můžete psát na email reditel@jablunkov.caritas.cz nebo volat či SMSkovat na číslo 733 755 843.