Pomáhat může každý, i ty.

Další postele pro Vás, díky podpoře Vítkovice Steel!

Děkujeme!

Je to neuvěřitelné, ale díky Nadaci Vítkovice Steel, která nás podpořila částkou 185.935Kč můžeme nakoupit nové polohovací postele a pomůcky pro pečovatelky. Děkujeme! To vše pro to, abychom Vám mohli nabídnou zase o něco kvalitnější služby!

Díky úspěšně získanému grantu Nadace Vítkovice Steel jsme mohli dokoupit dalších 11 polohovacích postelí, které nyní nabízíme k zapůjčení všem, kdo pečují o své blízké doma. Máme z toho obrovskou radost. K polohovacím postelím jsme díky grantu samozřejmě nakoupili také antidekubitní matrace pro různé stupně ohrožení proleženinama.

To vše si u nás nyní můžete zapůjčit. Věříme, že máte radost spolu s námi. Neváhejte se na nás obrátit, potřebujete-li jakoukoli pomoc nebo radu. Jsme tu pro Vás. Těšíme se a jsme vděční, že díky různým nadacím a grantům můžeme takto reagovat na Vaše aktuální potřeby.

nadacni-fond-logo-2017_fin

S radostí za pracovníky Charity Jablunkov

Mgr. Lucie Szotkowská, ředitelka Charity Jablunkov.

kontakt: 733 755 843, info@jablunkov.charita.cz, www.jablunkov.charita.cz