Naše pečovatelská služba je tu i pro Vás.

Charitní pečovatelská služba pomáhá lidem, kteří vlastními silami, nebo za pomoci rodiny nezvládají běžné činnosti ve svém životě. Pečovatelská služba pomáhá seniorům, osobám se zdravotním postižením, ale taktéž i mladým lidem od 19 let, kteří se z důvodu zhoršeného zdravotního stavu nedokáží postarat sami o sebe (například měli úraz, autonehodu aj.).

V rámci služby poskytujeme taktéž zdravotní pomůcky. K dispozici máme posuvné podložky, polohovací hady, koupací vany, polohovací lůžka, antidekubitní matrace a další pomůcky, které Vám ulehčí péčí o Vaše blízké.

Víme, že dlouhodobá péče o blízkou osobu je velmi náročná a často i stresující. Naše pečovatelky mají dlouholetou praxi v péči o imobilní klienty, nemusíte se obávat požádat o pomoc či radu. Pokud to bude v našich silách, rádi Vám pomůžeme. Kontaktovat nás můžete v pracovních dnech od 7–15 hodin na tel. č. 731 489 675, tehdy prodiskutujeme Vaši situaci a budeme společně hledat řešení. Na péči o Vašeho blízkého nemusíte zůstat sami.

Vše dobré do dalších dnů Vám přeje

Mgr. Monika Rojčíková, vedoucí Charitní pečovatelské služby.

Tříkrálová sbírka 2021