Děkujeme!!!

Grant 100.000 Kč na elektrokola a polohovací postele!

Pomáhat může každý, pomáhat můžem všem.

Pružně a s plným nasazením! Grant 50.000 Kč od nadace ČEZ.

Charitní pečovatelská služba dnes poskytuje služby nad rámec svých povinností, s cílem pomoct rodinám, jejichž
blízké v těchto dnech hromadně propouští z nemocnic, sanatorií a nechtějí je přijímat v pobytových službách.
Potýkáme se s návalem žádostí o dočasnou pomoc rodinám, které nejsou schopny se postarat o své blízké.

Pečovatelskou službu proto poskytují všichni pracovníci, nehledě na výše dotovaných úvazků. Chybí nám prostředky na mzdy pro 3 pečovatelé na období předpokládaných 2 kritických měsíců. Pečovatelé zajišťují pouze nejdůležitější úkony u klientů, především hygiena, polohování, krmení, výměna inkontinečních pomůcek. Pokud neseženeme další finanční zdroje pro tyto pracovníky v přímé péči, nejsme schopni uhradit mzdy.

Z toho důvodu DĚKUJEME NADACI ČEZ, která se v tomto období k nám neobrátila zády a rozhodla se nám pomoct v této finančně náročné situaci! Díky speciálnímu grantovému řízení jsme obdrželi 50.000Kč na snížení finančního deficitu pečovatelské služby! Děklujeme! Tyto prostředky pomohou v dofinancování mezd v období krize. DĚKUJEME!

Tříkrálová sbírka 2020