Děkujeme!!!

Grant 100.000 Kč na elektrokola a polohovací postele!

Pomáhat může každý, pomáhat můžem všem.

S rostoucím počtem klientů, roste i počet pomůcek.

S každým rokem se zvyšuje počet klientů i pečovatelů Charitní pečovatelské služby. S tím souvisí stále vyšší nároky na vybavení a pomůcky. Proto jsme nesmírně vděční VDV – Nadaci Olgy Havlové za příspěvek ve výši 100.000Kč na 2 elektro kola a 2 repasované polohovací postele. Výbor dobré vůle nás opět nezklamal a podpořil naši iniciativu pomáhat. DĚKUJEME, velmi si toho vážíme!

Jelikož máme klienty ve všech vesnicích mikroregionu Jablunkovska, bez automobilů a elektro kol je návštěva klientů velmi časově náročná. Z nadačního příspěvku jsme proto pořídili elektro kola, která zrychli přesuny mezi klienty a umožní nám tak pomoct více klientům. Zároveň dvě polohovací postele budou sloužit rodinám, které pečují o své blízké doma. Fandíme jim!

JEŠTĚ JEDNOU - SRDEČNÉ PÁN BŮH ZAPLAŤ - VDV - NADACI OLGY HAVLOVÉ!!!

Za celý šťastný team Lucie Szotkowská, ředitelka.

Tříkrálová sbírka 2020