Děkujeme!!!

Grant 100.000 Kč na elektrokola a polohovací postele!

Pomáhat může každý, pomáhat můžem všem.

Jako nezisková organizace neustále pracujeme na tom, abychom měli dostatek peněz na potřebné věci, vybavení, provoz služeb a jiné. Bez nadací a grantů bychom nemohli fungovat tak jak fungujeme. Mnoho věcí by dodnes nebylo možné zrealizovat. Během roku průběžně neustále podáváme různé žádosti a jsme velice vděční a šťastní, že část z našich žádostí je úspěšná.

Velmi si vážíme všech aktivit a výzev, díky kterým my i jiné neziskové organizace mohou fungovat znovu o něco lépe.

V této sekci se můžete dočíst, kdo, kdy, kolik a na co nám přispěl. Věříme, že tato stránka u Vás vzbudí stejnou vděčnost jakou máme i my. Za všechny kdo nám pomáhají, přispívají různými formami necháváme sloužit 1x měsíčně mši svatou. Ať Vám Bůh žehná.

Děkujeme, že chcete pomáhat s námi.

DĚKUJEME Výboru dobré vůle - NADACE OLGY HAVLOVÉ

Výbor dobré vůle - NADACE OLGY HAVLOVÉ NÁS PODPOŘILA ČÁSTKOU 100 000 KČ. DĚKUJEME!

Děkujeme, vyhráli jsme!

Díky Vašim hlasům a Nadaci Tesco - Vy rozhodujete, my pomáháme - můžeme i v roce 2019 pokračovat v hiporehabilitaci s klienty Denního stacionáře sv. Josefa. Vyhráli jsme 1 místo, a to znamená úžasných 30.000Kč. Děkujeme!

S koloběžkou pro Charitu úspěšně za námi!

A je to. Další ročník benefiční akce S koloběžkou pro Charitu je za námi. Děkujeme, že jste nás podpořili svou účastí. A jak to vlastně probíhalo? Čtěte dál...

Pomozte nám vyhrát 30.000 Kč!

HLASUJTE PRO CHARITU JABLUNKOV! BOJUJEME O 1. MÍSTO - VÝHRA 30.000 Kč

PROJEKT PRO KLIENTY STACIONÁŘE: HIPOREHABILITACE – CESTA KE ZDRAVÍ NA KONÍCH.

STAČÍ SI VZÍT ŽETON PŘI KAŽDÉM NÁKUPU V PRODEJNĚ TESCO A HLASOVAT PRO NÁŠ PROJEKT. HLASOVÁNÍ PROBÍHÁ OD 17. 6. DO 14. 7. 2019. HLASOVAT MŮŽETE V TĚCHTO PRODEJNÁCH TESCO: JABLUNKOV, BYSTŘICE, TŘINEC. DĚKUJEME ZA VAŠI PODPORU!

Naše pečovatelky už nemusí chodit pěšky!

Jak víte, o charitní pečovatelskou službu je na Jablunkovsku velký zájem. Cílem je pomoci lidem setrvat co nejdéle v domácím prostředí a usnadnit jim už tak nelehký život. K tomu abychom mohli poskytovat kvalitní péči nám ve velké míře pomohla Nadace ČEZ! Děkujeme!

Další postele pro Vás, díky podpoře Vítkovice Steel!

Děkujeme!

Je to neuvěřitelné, ale díky Nadaci Vítkovice Steel, která nás podpořila částkou 185.935Kč můžeme nakoupit nové polohovací postele a pomůcky pro pečovatelky. Děkujeme! To vše pro to, abychom Vám mohli nabídnou zase o něco kvalitnější služby!

Začínáme s půjčováním postelí.

PRVNÍ VÁRKA POLOHOVACÍCH POSTELÍ JE TADY!

Jak jistě víte, dlouhodobě se na Jablunkovsku potýkáme s nedostatkem kompenzačních pomůcek, konkrétně polohovacích postelí. Fandíme všem, kdo se chtějí starat o své blízké doma a proto jsme se s tím rozhodli něco udělat.

Děkujeme! Sportem k výhře!

Děkujeme! Díky tomu, že jste se s tak neuvěřitelnou vervou pustili do sbírání bodu v aplikaci EPP, tak jsme mohli obdržet od nadace ČEZ příspěvek ve výši 80.000Kč! Děkujeme!

Slavnostní převzetí šeku v Tescu

Co k tomu dodat? Bylo nám příjemně, byli jsme šťastní a byli jsme spolu.

DĚKUJEME. Oficiálně jsme převzali šek na 30.000 Kč v Tesco Třinec.

Srdečně děkujeme všem přítomným za velmi milou atmosféru a výborné pohoštění. Všichni jsme si to výborně užili. Můžete vidět s přiložených fotografií.

POMOHLI JSTE NÁM VYHRÁT 30.000 Kč.

Děkujeme, za to, že jste při nákupech v Tescu v Jablunkově, Bystřici nebo Třinci vzali žeton, a hodili jej do naší hlasovací skřínky. Děkujeme.

Tříkrálová sbírka 2020