Sláva!

ALLELUJA! CHRYSTUS ZMARTWYCHWSTAŁ, PRAWDZIWIE ZMARTWYCHWSTAŁ.

ČEZ - rychlá pomoc v době Covidu

Děkujeme za grant ve výši 50.000 Kč na pomoc v aktuální finanční tísni způsobené koronavirem!

Charitní pečovatelská služba v období od 3-5/2020 poskytovala služby nad rámec svých povinností, s cílem pomoct rodinám, jejichž blízké v těchto dnech hromadně propouštěli z nemocnic, sanatorií a nemohli je přijímat v pobytových službách. Potýkali jsme se s návalem žádostí o dočasnou pomoc rodinám, které nebyly schopny se postarat o své blízké.
Pečovatelskou službu v tomto období poskytovali všichni pracovníci, nehledě na výše dotovaných úvazků, a z toho důvodu jsme se dostali do situace kdy nám chyběly peníze na dokrytí mezd.

Díky Nadaci ČEZ a její rychlé reakci, jsme mohli dofinancovat mzdy pracovníků v pečovatelské službě. Velmi si vážíme Vaší pomoci. Děkujeme za vstřícnost, solidaritu a štědrost, díky které nám pomáháte pomáhat.

S přáním požehnaných dnů celý charitní team.

Tříkrálová sbírka 2021