Pomáhat může každý, i ty.

Děkujeme! Sportem k výhře!

Děkujeme! Díky tomu, že jste se s tak neuvěřitelnou vervou pustili do sbírání bodu v aplikaci EPP, tak jsme mohli obdržet od nadace ČEZ příspěvek ve výši 80.000Kč! Děkujeme!

logo ČEZNadace ČEZ nám tak díky Vaší pomoci formou fyzické aktivity a sbírání bodů darovala dar ve výši 80.000Kč. Aktuálně jsme z tohoto příspěvku již pořídili první elektrokolo pro naše pečovatelky a posuvnou podložku, která našim pečovatelkám i klientům ulehčuje přesuny. Jsme opravdu vděční, protože tyto první dvě zakoupené věci už nám nesmírně pomohly, a věříme, že ještě mnoho pomohou. Je před námi nákup dalšího elektrokola a pomůcky ke zvedání klienta - konkrétně nožní pás. Jsme rádi, že díky příspěvku Nadace ČEZ, můžeme neustále zkvalitňovat naši péči o klienty. Nesmírně si této pomoci vážíme. DĚKUJEME!!!!

Za Charitu Jablunkov, Mgr. Lucie Szotkowská, ředitelka