Sláva!

ALLELUJA! CHRYSTUS ZMARTWYCHWSTAŁ, PRAWDZIWIE ZMARTWYCHWSTAŁ.

Elektrokola a polohovací postele od VDV Nadace Olgy Havlové

VDV Nadace Olgy Havlové nám poskytl nadační příspěvek ve výši 100 000 Kč na zakoupení polohovacích lůžek a elektro kol. Z tohoto příspěvku byly zakoupeny 2 polohovací postele a dále 2 elektro kola. Lůžka byla následně nabídnuta k zapůjčení žadatelům v našem regionu.

Polohovací lůžka jsou nezbytná, pokud se rodinní příslušníci rozhodnout pečovat o své blízké. V našem regionu je v současné době pořád nedostatek polohovacích postelí. Díky VDV Nadaci Olgy Havlové můžeme tuto situaci zlepšovat. Nově jsme nakoupili 2 lůžka. Je to velká pomoc pro rodinné příslušníky pečující o své blízké. Naše pomoc nekončí zapůjčením postele. Pravidlem pro nás je montáž lůžka v domácnosti klienta, a především proškolení pečujících – jak správně lůžko využít, ale také jak správně nemohoucího polohovat.

elektro koloNově jsme také zakoupili dvě elektro kola. Ty umožní pečovatelům rychlejší přesuny mezi klienty. Jelikož neustále roste počet našich klientů, roste i počet pečovatelů. Proto jsme velmi vděční za příspěvky, které nám umožní zakoupit elektro kola a zrychlit tak přesuny mezi klienty.

Děkujeme VDV Nadaci olgy Havlové, která nás pravidelně podporuje svými příspěvky! Velmi si toho vážíme a myslíme na Vás v našich modlitbách! Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat a přejeme Vám hodně Božího požehnání. Celý charitní team.

Tříkrálová sbírka 2021