DAR SRDCE

v Centru pomoci sv. Rafaela

Bezručova 130, Jablunkov

Pomoc lidem na Ukrajině

Konec realizace projektu podpořeného NADACÍ ČEZ!

DĚKUJEME!

Dnešním dnem končíme realizaci projektu, který nás posunul znovu kupředu. Přes veškerá úskalí, která nám tento rok přinesl, jsme se dobrali uctýhodného cíle. DĚKUJEME!

Rok 2021 byl pro nás velmi náročný. Veškeré plány realizace projektu se neustále posouvaly z důvodu aktuální covid situace. Přesto všechno se nám dařilo využít toto období pro podstatnou proagaci jednotlivých služeb Charity Jablunkov. Díky oslavám 20. výročí jsme se dostali i k lidem, kteří s námi běžně nepříjdou do styku. Díky projektu jsme byli výb orně připraveni na veškeré akce, kde jsme konečně byli dostatečně vidět a slyšet. Nyní se všude chlubíme pracovním oblečením, pracovníci jsou nadšení a dále během každodenní práce propagují naše služby. Projekt se nám nepovedlo zrealizovat přesně tak jak jsme chtěli. Např. označení budov, které nejsou v našem vlastnictví se ukázala jako velký oříšek i pro nás. Využili jsme tedy možnosti změn v rozpočtu do 20% tak, abychom mohli více zainvestovat do pracovního oblečení. Díky tomu všichni terénní pracovníci bundy a všichni pracovníci naši charity obdrželi pracovní trička. Je to poprvé za 20 let, co jsme našim pracovníkům dopřáli mít pracovní oblečení. Pracovníkům to pomohlo ve větší motivaci k práci. Jsme moc vděční, že jsme díky projektu konečně na našem Jablunkovsku vidět. Cítíme se jako profesionálové.

DĚKUJEME A VDĚČÍME ZA TO VŠE A MNOHEM VÍCE NADACI ČEZ! Díky, jste opravdu skvělí a jste v našich modlitbách! Tým pracovníků Charity Jablunkov

IMG_20220329_233705 IMG_20220329_233742

Tříkrálová sbírka 2021