Pomáhat může každý, i ty.

Naše pečovatelky už nemusí chodit pěšky!

Jak víte, o charitní pečovatelskou službu je na Jablunkovsku velký zájem. Cílem je pomoci lidem setrvat co nejdéle v domácím prostředí a usnadnit jim už tak nelehký život. K tomu abychom mohli poskytovat kvalitní péči nám ve velké míře pomohla Nadace ČEZ! Děkujeme!

Ke kvalitní péči jsou nezbytné kompenzační pomůcky, které zabrání poškození kůže ležícího klienta a také usnadní práci pečovatelkám. Díky Nadaci ČEZ, která nám poskytla příspěvek na pomůcky, jsme nakoupili potřebné posuvné podložky a pomůcky ke zvedání klientů. Nadace ČEZ rovněž přispěla na dvě elektro kola, která usnadnila a zrychlila přesuny mezi klienty. Jsme velmi rádi, že díky příspěvku Nadace ČEZ v celkové výši 80 000 Kč můžeme dále zkvalitňovat naše služby.

Za Charitu Jablunkov Mgr. Marie Šubrtová, koordinátorka projektu