Sláva!

ALLELUJA! CHRYSTUS ZMARTWYCHWSTAŁ, PRAWDZIWIE ZMARTWYCHWSTAŁ.

Rychlá pomoc od Výboru dobré vůle Nadace Olgy Havlové.

Z grantu ve výši 15.000Kč jsme uhradili pohonné hmoty, nakoupili ochranné pomůcky a dezinfekci. DĚKUJEME!

V souvislosti s děním kolem koronaviru nám VDV Nadace Olgy Havlové poskytla nadační příspěvek ve výši 15 000 Kč na zakoupení pohonných hmot, dezinfekčních prostředků a ochranných pracovních pomůcek.

V době vládních omezení souvisejících s koronavirem Charitní pečovatelská služba pokračuje v poskytování péče klientům v jejich domácnostech. S tím souvisí řada nutných opatření, která mají za cíl zamezit přenosu nákazy. Kromě zvýšené spotřeby dezinfekce, ochranných pracovních pomůcek došlo i k navýšení spotřeby pohonných hmot.

Získaný nadační příspěvek nám velmi pomohl pokrýt náklady, které převyšují předpokládané náklady pro tento rok. Velmi Vám děkujeme za podporu! Děkujeme Vám za vaši štědrost a za to, že nám pomáháte pomáhat. S díky celý charitní team.

Tříkrálová sbírka 2021