Pomáhat může každý, i ty.

Začínáme s půjčováním postelí.

PRVNÍ VÁRKA POLOHOVACÍCH POSTELÍ JE TADY!

Jak jistě víte, dlouhodobě se na Jablunkovsku potýkáme s nedostatkem kompenzačních pomůcek, konkrétně polohovacích postelí. Fandíme všem, kdo se chtějí starat o své blízké doma a proto jsme se s tím rozhodli něco udělat.

Dnes se snažíme pomáhat, jak jen to jde, díky terénní pečovatelské službě, která je Vám k dispozici. Po dlouhých konzultacích s pracovníky Charity Jablunkov jsme se rozhodli pomoct Vám ještě jinak. Reagujeme na Vaše časté dotazy ohledně polohovacích postelí. Díky úspěšně získanému grantu Výboru dobré vůle - nadace Olgy Havlové jsme mohli koupit prvních 6 polohovacích postelí, které nyní nabízíme k zapůjčení všem, kdo pečují o své blízké doma. Máme z toho obrovskou radost.

To vše si u nás nyní můžete zapůjčit. Věříme, že máte radost spolu s námi. Neváhejte se na nás obrátit, potřebujete-li jakoukoli pomoc nebo radu. Jsme tu pro Vás. Těšíme se a jsme vděční, že díky různým nadacím a grantům můžeme takto reagovat na Vaše aktuální potřeby.

VDV-logo-2017

S radostí za pracovníky Charity Jablunkov

Mgr. Lucie Szotkowská, ředitelka Charity Jablunkov.

kontakt: 733 755 843, info@jablunkov.charita.cz, www.jablunkov.charita.cz