Týden sociálních služeb

3. 10. - 9. 10. 2022

Pomoc lidem na Ukrajině

Týden sociálních služeb v Jablunkově klepe na dveře.

Zveme Vás na Týden sociálních služeb k nám do Jablunkova.

Neváhejte a přijďte. Více informací zde.

CHARITA JABLUNKOV Z PROVOZNÍCH DŮVODŮ UZAVŘENA

Z provozních důvodů bude zítra, tj. pondělí 3.1. celá Charita Jablunkov uzavřená - týká se to všech služeb naší Charity. Omlouváme se za způsobené komplikace. Od úterý 4.1. již budou všechny služby probíhat podle provozní doby. Děkujeme za pochopení.

Požehnaný celý rok 2022!

Je tu nový rok 2022 a my chceme poděkovat za vše co jste pro nás nebo pro naše klienty udělali! V roce 2021 jsme oslavili 20 výročí a je nám velkou ctí, že jsme mohli oslavovat společně s Vámi.

Moc si vážíme každé Vaší podpory a pamatujeme na Vás neustále v našich denních modlitbách Anděl Páně, které se spolu s klienty modlíme. Mimo jiné také za všechny podporovatele naší Charity Jablunkov necháváme každý měsíc sloužit mši sv. Věříme, že veškeré dobro, které jste nám letos dali, Vám bude 100x oplaceno tam zhora!

balloon-gf37c61934-1920-324x182

V roce 2022 Vám přejeme především Boží požehnání a spolu s ním ať ve Vašich domech přetrvává  láska, radost, pokoj a zdraví. Děkuje!

Za celou Charitu Jablunkov, Lucie Szotkowská, ředitelka

Bezplatná právní poradna uzavřena

Dnes, tj. ve čtvrtek 30. 12. 2021 je Bezplatná právní poradna uzavřena. Děkujeme za pochopení.

Na Vaše dotazy odpovíme ve čtvrtek 6.1.2022.

Požehnaný vstup do roku 2022 Vám přeje JUDr. Marek Jakubík a Mgr. Martin Bielesz, advokáti Advokátní kanceláře Hajduk & Partners, s.r.o.

Tříkrálová sbírka bude - pojďte s námi koledovat!

Přidejte se k nám!

NÁBOR KOLEDNÍKŮ 2022

Oslava 20. výročí Charity Jablunkov klepe na dveře...

nálepky průměr 4,5 až 5 cmA je to tady... Tolik očekáváná oslava.

Charita Jablunkov slaví své 20. narozeniny.

Je to neuvěřitelné, ale již 20 let poskytujeme sociální a návazné služby občanům Jablunkova a okolí. Jsme opravdu vděční Vám všem, kterí nás celá ta léta podporujete. Největší vděk však máme vůči Bohu, který již 20 let žehná keždému našemu dílu.

Děkujeme! Chceme s Vámi slavit toto výročí, proto příjměte naše pozvání ke společným oslavám.

Klienti a pracovníci Charity Jablunkov.

Hledáme kolegu/kolegyni...

Charitní pečovatelská služba hledá nového vedoucího pracovníka.

Máte zájem? Chcete přijít na zkušební směnu? Pročtěte si inzerát, ať víte, jestli je to práce pro Vás, a pokud ano, pak neváhejte a do 27. 8. 2021 se přihlaste v Charitě Jablunkov.

Těšíme se na Vás...

Oznámení! Bezplatná právní poradna UZAVŘENA.

Z důvodu VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ bude ve čtvrtek 01.dubna 2021 mimořádně naše Bezplatná právní poradna uzavřena. Děkujeme za pochopení.

Všem zájemcům bude JUDr. Marek Jakubík a Mgr. Martin Bielesz odpovídat na dotazy ve čtvrtek 08. dubna 2021 v obvyklé době od 16.00 do 18.00 hod. na ul. Bukovecké 479, Jablunkov.

Požehnané a radostné svátky velikonoční v pokoji a lásce se svými blízkými Vám ze srdce přeje JUDr. Marek Jakubík a Mgr. Martin Bielesz.

Jak bude probíhat Tříkrálovka u nás?

Třikrálová sbírka letos bude pouze ONLINE.

Covid nám nedovoluje zazvonit na dveře, proto místo koledníků budou vaše domy obcházet dobrovolníci, kteří do schránky vhodí informace o tom, kde a jak můžete přispět Charitě Jablunkov.

Pokud se dostanou k vašim dveřím, napíšou požehnání na dveře. Nechcete-li nápis – označte si dveře tak, ať pochopí, že nechcete.

Až do 24.1 budete moci přispět do pokladniček v kostelích, na obecních úřadech, v charitě a ve vybraných obchodech. Všechyn informace najdete tady, na našich stránkách v sekci Tříkrálová sbírka.

Děkujeme za Vaši podporu v této netradiční době.

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA BUDE... vyčkejte s námi...

TKS bude či nebude_.

Tříkrálová sbírka 2021