Akce do neděle - Přidej si givtího pomocníka, pomůžete?

Skvělé! Zase je tu akce PŘIDEJ SI GIVTÍHO POMOCNÍKA DO POČÍTAČE, MOBILU, TABLETU A DÍKY TOMU NÁM DARUJ 30 KČ ANIŽ BY TĚ TO COKOLI STÁLO! ???? PARÁDA!
Na odkaze http://bit.ly/30Kc-pro-Charitu-Jablunkov
si můžete ode dneška 13. 5. do neděle 16. 5. přidat Givtího pomocníka a my jen za ten Váš klik a stažení dostaneme bonus 30 Kč. Děkujeme!

Požehnané Velikonoce Vám všem.

Prožijte tyto svátky v kruhu rodinném, veselte se a radujte. Přejeme Vám ať v těchto dnech načerpáte sílu a naději do dalších dní. To a mnohem více Vám ze srdce přejí Vaši chariťáci.

Opět nás podpořili - Děkujeme!

Děkujeme VDV za příspěvek 25 000 Kč na dezinfekci, ochranné pracovní pomůcky a pohonné hmoty.

Znáte nás? Víte co děláme v Centru pomoci sv. Rafaela?

Malá ukázka toho jak pomáháme. I v době covidové, i mimo dobu covidovou... Snažíme se vždy reagovat na aktuální potřeby zdejších občanů. Jsme připraveni pomáhat a jsme vděční, že i vy chcete pomáhat s námi.

Rok s covidem – Charita stojí po boku nemocnicím a pomáhá zoufalým

Po téměř rok trvající pandemii došlo k situaci, kdy se české nemocnice ocitly na hraně svých kapacit. Mnozí se snaží jejich vyčerpaný personál podpořit a zdravotní sestry z Charity mají vlastní recept, jak přetíženým zdravotníkům odlehčit: stojí nemocničním týmům po boku, pracují takzvaně v druhé linii. Pacienty ihned po hospitalizaci doléčují u nich doma, v rámci domácí zdravotní péče. Až 1 580 charitních sester se ročně postará o více než 47 tisíc pacientů.

Jak plyne čas v Denním stacionáři sv. Josefa…

Tak letos slavíme naše již druhé kulaté výročí a to 20 let Charity Jablunkov. V průběhu let náš stacionář prošel řadou změn. Zakladatelé začínali jako dobrovolníci, kteří se chtěli věnovat lidem s postižením, později vznikly Rehabilitační dílny sv. Josefa, v roce 2006 se služba registrovala jako Denní stacionář sv. Josefa. Každý rok je pro nás výzvou a neustále jdeme kupředu.

Radostného dárce miluje Bůh.

Popeleční středou, která letos připadla na 17. února, začala postní doba, která je již řadu let spjata s Postní almužnou. K čemu je půst? Proč bych měl postit? Jak bych měl postit? Čti dál...

Jste zvědaví? My ano. Máme pro Vás podrobné výsledky sbírky.

Třikrálová sbírka letos vlastně jakoby neproběhla. Covid nám nedovolil zazvonit na Vaše dveře, proto místo koledníků Vaše domy obcházeli dobrovolníci, kteří Vám do schránky vhodili informace o tom, kde a jak nás můžete podpořit. A podpořili jste! Děkujeme!

Je to až neuvěřitelné, ale přesto že tradiční tříkrálovka vlastně nebyla, vhodili jste nám do pokladniček neuvěřitelných: 700 777 Kč. Děkujeme! Moc si toho vážíme! Za všechny dárce Charity Jablunkov je každý měsíc sloužená mše svatá. Na konkrétní výsledky se můžete podívat také v galerii

Máme sečteno!

Již jsme sečetli všechny pokladničky - celkem 122! Jste neuvěřitelní! Nevěříme vlastním očím. Přesto, že nebyla tradiční sbírka věnovali jste nám do pokladniček úžasných 700.777 Kč.

JIŽ 20 LET DĚLÁME MALÉ VĚCI S VELKOU LÁSKOU

Chceme se s Vámi podělit o velkou radost. Charita Jablunkov letos slaví kulaté výročí a je za námi 20 krásných let. Na samém začátku působení Charity v Jablunkově byl založen právě Denní stacionář sv. Josefa, jehož v průběhu let obohatily i další sociální služby,  které v našem regionu pomáhají potřebným.

Tříkrálová sbírka 2021