Akce do neděle - Přidej si givtího pomocníka, pomůžete?

Skvělé! Zase je tu akce PŘIDEJ SI GIVTÍHO POMOCNÍKA DO POČÍTAČE, MOBILU, TABLETU A DÍKY TOMU NÁM DARUJ 30 KČ ANIŽ BY TĚ TO COKOLI STÁLO! ???? PARÁDA!
Na odkaze http://bit.ly/30Kc-pro-Charitu-Jablunkov
si můžete ode dneška 13. 5. do neděle 16. 5. přidat Givtího pomocníka a my jen za ten Váš klik a stažení dostaneme bonus 30 Kč. Děkujeme!

K čemu je Vám Givtí pomocník?

S givtím Pomocníkem můžete nakupovat přes internet tak jak jste zvyklí, ale část peněz z vaší objednávky půjde místo obchodnímu řetězci na dobrou věc pro naši Charitu Jablunkov! Důležité je, že při tom neplatíte nic navíc a Pomocník slouží jen k tomu, aby vás vždy upozornil na možnost přispět tam, kde je to možné. Pomocník nijak nezatěžuje PC, ani mobilní telefon ani tablet. Pomocníka lze stáhnout do každého internetového prohlížeče.

Akce platí od 13. 5. do 16. 5. 2021 - když si jej stáhnete v tomto období my díky Vám obdržíme 30 Kč.

Děkujeme Vám předem za všechny stažené Pomocníky do PC, tebletu a mobilů a informování o této akci svých známých. Vážíme si toho. ????

Od roku 2018 jste nám svými nákupy přes GIVT přispěli již více než 12.000Kč! Děkujeme!

pomocnik

Tříkrálová sbírka 2021