WIGILIA DLA OSÓB SAMOTNYCH

24. 12. 2018

od 16.00 hod.

v nových prostorách Centra pomoci sv. Rafaela

AKTIVNÍ ODPOČINEK NÁS SPOJUJE.

Mladí lidé s mentálním a kombinovaným postižením spolu se svými opatrovníky a asistenty se díky podpoře zákazníků Tesca mohli zúčastnit 4-denního rehabilitačního programu, kde mohli zažít odpočinek i aktivitu, práci i zábavu. To vše proto, aby ještě více poznali sami sebe, rozvíjeli své schopnosti a dovednosti v novém prostředí, naučili se lépe spolupracovat a překračovat své dosavadní hranice. DĚKUJEME ŽE JSTE PRO NÁS HLASOVALI. Ukázali jsme si, jak se radovat i v životních těžkostech. Jedeme v tom přece společně.

POMOHLI JSTE NÁM VYHRÁT 30.000 Kč.

Děkujeme, za to, žýe jste při nákupech v Tescu v Jablunkově, Bystřici nebo Třinci vzali žeton, a hodili jej do naší hlasovací skřínky. Děkujeme.

DĚKUJEME ZA VAŠI PODPORU! Klienti a pracovníci Denního stacionáře sv. Josefa.

tESCO DĚKUJEME

Slavnostní převzetí šeku v Tescu

Co k tomu dodat? Bylo nám příjemně, byli jsme šťastní a byli jsme spolu.

DĚKUJEME. Oficiálně jsme převzali šek na 30.000 Kč v Tesco Třinec.

Srdečně děkujeme všem přítomným za velmi milou atmosféru a výborné pohoštění. Všichni jsme si to výborně užili. Můžete vidět s přiložených fotografií.

Děkujeme! Díky Vám jsme vyhráli 30.000 Kč

DĚKUJEME!!! Vyhráli jsme 30.000 Kč na letní rehabilitační pobyt pro klienty Denního stacionáře sv. Josefa. JEN DÍKY VÁM A VAŠIM HLASŮM. Jste úžasní! Bůh Vám to oplať!!!

Děkujeme TESCU!!! Za možnost zúčastnit se a především za Vaši ochotu pomáhat tvořit lepší svět. Svět, kde si lidé chtějí pomáhat. DĚKUJEME VÁM TESCO!

V modlitbách s Vámi klienti a pracovníci Denního stacionáře sv. Josefa.

POMOZTE NÁM VYHRÁT!

HLASUJTE PRO CHARITU JABLUNKOV!

BOJUJEME O 1. MÍSTO - VÝHRA 30.000 Kč SE SVÝM PROJEKTEM PRO KLIENTY DENNÍHO STACIONÁŘE SV. JOSEFA POD NÁZVEM: AKTIVNÍ ODPOČINEK NÁS SPOJUJE.