DAR SRDCE

Bezručova 130, Jablunkov

Pomoc lidem na Ukrajině

Týden sociálních služeb

Týden sociálních služeb souhrnně a přehledně.

Bleší trh měl úspěch. Děkujeme!

Dnes jsme museli doslova držet stan, abychom všichni neodletěli. Počasí bylo nádherné, jen ten vítr... Dnes nám teda dal opravdu zabrat. Létalo i to, co by nás ve snu nenapadlo že může vzlétnoout... Byli jsme pořád ve střehu, ale byla legrace.

Děkujeme Vám všem, kteří jste nás přišli podpořit. Ať už nákupem, nebo jen dobrým slovem. Moc rádi se s Vámi setkáváme a opravdu nás těší Vaše přítomnost.  Celá tato akce by nemohla probíhat bez podpory Města Jablunkov. Děkujeme! Moc si toho vážíme!

Týden sociálních služeb zahájen!

Letos je všechno trochu jinak, protože nás ovlivnily nedělní oslavy. ;)

Je za námi pondělní setkání: ČAJ O PÁTÉ, kde se pravidelně setkávají vedoucí a sociální pracovníci sociálních služeb působících na Jablunkovsku.

Děkujeme za účast Sociálnímu odboru Města Jablunkov, Úřadu práce - pobočka Jablunkov, Slezské diakonii, Podaným rukou,  Senior domu Pohoda Jablunkov.

Blíží se říjen a s ním zajímavé akce!

Těšíte se? My ano! Zachvíli je tady měsíc říjen a proto Vás zveme na program v rámci Týdne sociálních služeb! Neváhejte a přijďte se podívat. Týden sociálních služeb se bude konat při dodržení všech hygienických opatření.

Tuto akci podpořilo grantem ve výši 10.000 Kč Město Jablunkov. Srdečně děkujeme!

Podrobnosti jako celkový program, letáčky a plakáty najdete v sekci AKCE.

Díky Charitě se cítím potřebný

tak znělo motto prvního setkání dobrovolníků oblastních charit působících v Moravskoslezském kraji a části Jesenicka, kteří pomáhají nejrůznějším způsobem lidem ve svém okolí. Setkání dobrovolníků proběhlo v sobotu 23. září 2017 v odpoledních hodinách. Jeho cílem bylo sdílení zkušeností, rad a další povzbuzení do pomoci potřebným lidem.

Oslavte s námi 15 let Charity Jablunkov!

Přidejte se k nám a oslavujte s námi. Společně jsme v Jablunkově již 15 krásných let. Budeme rádi, když nás i nadále budete podporovat.

Jaký byl pro nás Týden sociálních služeb 2015

Několik málo dojmů klientů i pracovníků Denního stacionáře z té spousty, kterou nám přinesl Týden sociálních služeb, jsme sepsali a okomentovali pro Vás...

Zakončení Týdne sociálních služeb 2015

Třešničkou na dortu letošního Týdne sociálních služeb bylo páteční divadelní vystoupení klientů Denního stacionáře sv. Josefa.

Týden sociálních služeb 2015 - čtvrtek

Promítání filmu školákům v kině, středoškolští dobrovolníci v Denním stacionáři, den otevřených dveří v Domě s pečovatelskou službou v Jablunkově a večerní promítání v kině, to byl předposlední den Týdne sociálních služeb.

Středa Týdne sociálních služeb 2015

V polovině Týdne sociálních služeb jsme v Denním stacionáři uvítali školáky z polských základních škol v Hrádku a Návsí. S velkým zaujetím si na vlastní kůži zkoušeli úskalí života člověka s postižením. Odpoledne patřilo náročnému, leč pro všechny lidi aktuálnímu tématu umírání, a to přímo doma, možnostech domácí péče o nemocného nebo umírajícího a hospicové péči.

Týden sociálních služeb 2015 - úterý

Druhý den Týdne sociálních služeb se otevřely dveře Denního stacionáře naší charity pro žáky škol i veřejnost. Odpoledne patřilo velmi zajímavé besedě o pěstounské péči.