WIGILIA DLA OSÓB SAMOTNYCH

24. 12. 2018

od 16.00 hod.

v nových prostorách Centra pomoci sv. Rafaela

Charita Jablunkov ve spolupráci s farníky Římskokatolické farnosti Jablunkov a Mosty u Jablunkova každoročně pořádá tradiční akci pod názvem:

Velikonoční koláč 25. 3. 2018

ÚČEL 2018: UKRAJINA

Nestihli jste přispět?

Dary (větší či menší) můžete do konce dubna 2018 přinášet do naší charity nebo zaslat na náš účet. Pro každého dárce rádi vystavíme potvrzení o daru pro daňové přiznání. Dar na tento konkrétní účel můžete zaslat na charitní konto: 1690974359/0800 pod variabilním symbolem: 20180325. Do poznámky uveďte velikonoční koláč.

Pro vystavení potvrzení potřebujeme tyto údaje: jméno a příjmení (NÁZEV FIRMY + IČO), datum narození a adresu. Tyto údaje nám zašlete na email: reditel@jablunkov.charita.cz

Potvrzení Vám bude zasláno poštou, nebo si jej můžete osobně vyzvednout v sídle Charity Jablunkov.

Akce se vždy koná na Květnou neděli. V Tříkrálové sbírce Vy všichni podporujete Charitu. Z toho důvodu my, jménem naší Charity, chceme uspořádáním a zprostředkováním této sbírky pomoci zase někomu dalšímu.

Účely každoročně pečlivě vybíráme a hledáme, kde je potřebná naše pomoc. Pokud Vás napadá nějaký účel, neváhejte a informujte nás.

I Vy můžete spolu s námi můžete pomoci. Jak?

• brigáda při pečení;

• brigáda při balení;

• napečením koláčů doma, přinést je můžete do Charity;

• věnováním daru: stánky s velikonočními beránky, koláči a medovými perníčky jsou tradičně na Květnou neděli u našich kostelů: v Jablunkově, Písku, Bukovci, Hrčavě a v Mostech u Jablunkova, po každé dopolední mši svaté.

V minulých letech jste vždy pomohli. Věříme, že i tento rok pro Vás máme výbornou nabídku, jak a kam poslat svůj dar srdce. Všem dobrovolníkům a dárcům již teď ze srdce děkujeme!

V roce 2017  jsme znovu podpořili Ukrajinu, konkrétně částkou 205.000Kč. Pomozte i letos!

1.) Charita Melitopol (o.Peter Krenický), koupě a rekonstrukce domu pro účely hospice.
2.) Charita Tjačiv (partnerské město města Jablunkov), SOS balíčky pro lidi žijící na území války a vznik nové církevní mateřské školy.

Podívejte se na fotografie celého průběhu akce.

Výsledky Velikonoční koláč 2017.pdf

Výsledky Velikonoční koláč 2016.pdf

Výsledky Velikonoční koláč 2015

Výsledky Velikonoční koláč 2014.doc

Výsledky Velikonoční koláč 2013. (dokument MS Word)Výsledky Velikonoční koláč 2013.

Výsledky Velikonoční koláč 2012.

Výsledky Velikonoční koláč 2011.