Děkujeme za Vás a Vaše dary

Tradiční novoroční Tříkrálová sbírka pravidelně překvapuje.

Děkujeme, že nás neustále více a více podporujete. Vaše vstřícnost a radost z naší návštěvy nás povzbuzuje k ještě urputnějšímu koledování. Neváháme jít i do těch nejvzdálenějších domů, protože váš úsměv a milé přivítání nás motivuje. Chcete nahlédnout jak jsme koledovali na Jablunkovsku v roce 2020, nebo jak počítáme sbírku? Neváhejte a podívejte se na naše video záznamy.

Videozáznam z koledování na Jablunkovsku, Zpravodajské Noeviny, 7.1.2020 od 8:45 minuty, autor Martin Žucha:

Videozáznam z počítání sbírky, Zpravodajské Noeviny, 16.1.2020 od 7:25 minuty, autor Martin Žucha:

Fotodokumentace z průřezu koledováním ke shlédnutí v galerii.

Podrobné výsledky koledování najdete ke stažení, či nahlédnutí v sekci Tříkrálová sbírka.

Děkujeme, že jste s námi! Každý měsíc po dobu celého roku bude sloužena děkovná mše sv. s prosbou o požehnání pro všechny koledníky a jejich rodiny. Bůh Vám to 100x oplať.