Sečteno a podtrženo, opět máme rekord!

Je to tady. Jubilejní 20. ročník Tříkrálové sbírky je za námi a my můžeme s hřejivým pocitem na srdci říct, že byl famózní. Je to neuvěřitelné, ale znovu jsme přeskočili loňský rekord, a to rovnou o 70 tisíc. Děkujeme Vám všem. Bez koledníků a bez dárců by se tato sbírka nemohla uskutečnít a naše Charita by nemohla dělat to, co dělá.

DĚKUJEME.

Bóg zapłać! Kwesta Trzech Króli zakończona!

Z celého srdce děkujeme VÁM, milí koledníci! Bez Vás by tato sbírka neměla smysl! Děkujeme za Vaše nadšení, odvahu a chuť pomáhat! Jste úžasní!

Dále děkujeme Vám lidem dobré vůle za Vaše štědré dary! Díky Vám jsme i letos vykoledovali rekordní částku 1.050.000 Kč na pomoc charitnímu dílu u nás na Jablunkovsku, v ČR i v zahraničí. Jako poděkování za Vaši pomoc bude i v tomto roce každý měsíc sloužena mše sv. za všechny koledníky, organizátory, dárce a všechny, jež toto dílo jakkoli podporují. Pán Bůh Zaplať.

Podrobné výsledky jednotlivých skupinek budou postupně vkládány do záložky Další aktivity Charity jablunkov - Tříkrálová sbírka

Prozatím vkládáme výsledky jednotlivých obcí. Rekordní částky obcí jsme zvýraznili a označili znakem *.

Výsledky Tříkrálové sbírky 2020

počet pokladniček