Děkujeme!!!

Grant 100.000 Kč na elektrokola a polohovací postele!

Pomáhat může každý, pomáhat můžem všem.

cccccccccccccccccccProč máme veřejnou sbírku?

Chceme mít možnost pravidelné pomoci potřebným. Díky této formě, můžem formou různých akcí pomáhat potřebným. Nejen, že vy pomáháte nám, chceme i my pomáhat ostatním.

Mnozí z Vás by rádi darovali někomu konkrétnímu dar. Díky tomu, že jej darujete skrze naši veřejnou sbírku, můžete k tomu obdržet potvrzení o daru a ještě máte jistotu, že dohlédneme na to, jak je s darem zacházeno. Je to forma, která Vám ulehčí jak rozhodování, tak i samotné darování.

Níže najdete vypsané aktuální účely a jejich variabilní symboly, na které můžete přispívat kdykoliv během roku. Pokud chcete (potřebujete) potvrzení pro daňové (či jiné) účely, kontaktujte nás.

Účet veřejné sbírky Charity Jablunkov: 2200443710 / 2010 (Fio banka)

Účely, na které aktuálně můžete přispět:

• PRÁVĚ PROBÍHÁ AKCE: POMOZME MIKEOVI. Akce je organizována klubem Rock Café Southock. Sbírka bude trvat po celý rok 2020. Děkujeme! Dary pro Mike můžete zasílat na bankovní účet veřejné sbírky: 2200443710 / 2010 (Fio banka), pod variabilním symbolem: 2020! Proč pomoct Mikeovi?  Je to krásný, vysmáty malý klučina (5 let), který si zaslouží šanci na dlouhý a šťastný život. V tom mu ale překáží akutní lymfoblastická leukémie... Více o Mikeovi si přečtěte na stránkách klubu.

• PODPORA ČINNOSTI CHARITY JABLUNKOV. Každý dar zaslaný na tento účet bez variabilního symbolu je určen na činnost naší jablunkovské charity. Jsme Vám srdečně vděční za to, že nás podporujete i touto formou. Rádi Vám pro účely daňového přiznání každý dar potvrdíme. Stačí se na nás obrátit emailem, nebo telefonicky. Děkujeme, že jste s námi.
  • UKONČENO - DĚKUJEME: POMOZME SÁRINCE. Akce byla organizována klubem Rock Café Southock. Sbírka trvala po celý rok 2019. Děkujeme! Vybralo se neuvěřitelných: 258.430 Kč. Sára Cieslarová je nyní již 8-letá vysmátá dívka, která trpí vrozenou vadou zrakového nervu (tzv. vrozená úplná slepota). Peníze byly určeny na nákup speciálních pomůcek pro ulehčení práce se Sárinkou ve škole i doma. Děkujeme za Vaši pomoc.
  • UKONČENO - DĚKUJEME: PĚŠÍ PŘECHOD NAPŘÍČ ČR PRO ALEXE. Sbírka trvala do konce roku 2019. Alex Fojcik je milý již 7-letý klučina, který potřebuje pomoc. Peníze, které jsme vybrali během pěšího pochodu i po něm, jsou určeny na léčbu Alexe. Děkujeme za Vaši pomoc. Celkem jsme pro alexe nasbírali neuvěřitelných: 266.993,39Kč.
Nebyly nalezeny žádné články.
Tříkrálová sbírka 2020