Pomáhat může každý, i ty.

cccccccccccccccccccProč máme veřejnou sbírku?

Chceme mít možnost pravidelné pomoci potřebným. Díky této formě, můžem formou různých akcí pomáhat potřebným. Nejen, že vy pomáháte nám, chceme i my pomáhat ostatním.

Mnozí z Vás by rádi darovali někomu konkrétnímu dar. Díky tomu, že jej darujete skrze naši veřejnou sbírku, můžete k tomu obdržet potvrzení o daru a ještě máte jistotu, že dohlédneme na to, jak je s darem zacházeno. Je to forma, která Vám ulehčí jak rozhodování, tak i samotné darování.

Níže najdete vypsané aktuální účely a jejich variabilní symboly, na které můžete přispívat kdykoliv během roku. Pokud chcete (potřebujete) potvrzení pro daňové (či jiné) účely, kontaktujte nás.

Účet veřejné sbírky Charity Jablunkov: 2200443710 / 2010 (Fio banka)

Účely, na které aktuálně můžete přispět:

• POMOZME SÁRINCE. Akce je organizována klubem Rock Café Southock. Sbírka trvá po celý rok 2019. Variabilní symbol: 1919. Sára Cieslarová je 7-letá vysmátá dívka, která trpí vrozenou vadou zrakového nervu (tzv. vrozená úplná slepota). Peníze budou určeny na nákup speciálních pomůcek pro ulehčení práce se Sárinkou ve škole i doma. Děkujeme za Vaši pomoc.
  • PĚŠÍ PŘECHOD NAPŘÍČ ČR PRO ALEXE. Bližší informace na youtube, nebo na facebookových stránkách. Sbírka trvá do konce roku 2019. Variabilní symbol: 1234. Alex Fojcik je milý 6-letý klučina, který potřebuje pomoc. Peníze, které vybereme budou především určeny na léčbu Alexe. Děkujeme za Vaši pomoc.
  • PODPORA ČINNOSTI CHARITY JABLUNKOV. Každý dar zaslaný na tento účet bez variabilního symbolu je určen na činnost naší jablunkovské charity. Jsme Vám srdečně vděční za to, že nás podporujete i touto formou. Rádi Vám pro účely daňového přiznání každý dar potvrdíme. Stačí se na nás obrátit emailem, nebo telefonicky. Děkujeme, že jste s námi.

Nebyly nalezeny žádné články.