PROJEKT

Mobilita služeb Charity Jablunkov byl zrealizován! Děkujeme!

Benefiční závod

Děkujeme!

Do pokladniček jste vhodili 14.399 Kč

Charitní dveře dokořán

Polovina za námi, přidejte se!

Podpořte nás, nevíte jak?

Charita Jablunkov je nestátní neziskovou organizací.

Pro realizaci našich aktivit je pro nás nezbytná podpora veřejnosti a veřejného sektoru, a to jak ve formě materiálníduchovní ale také finanční. Podpora neziskového sektoru jak sférou komerční, tak také jednotlivci je jednou z charakteristik rozvinuté a společensky zodpovědné občanské společnosti. Konec konců, škála služeb poskytovaných našimi zařízeními je široká, a nikdo z nás nevíme, kdy některou z nich budeme sami potřebovat.

Co můžete podporou Charity Jablunkov získat?

• Podporou naší činnosti se můžete i Vy podílet na pomoci a službě lidem kolem nás, kteří je potřebují.
  • Samozřejmostí pro nás je veřejná prezentace Vaší pomoci (při respektování přání dárce), ať již na webových stránkách, vybraných tiskových materiálech, při konkrétních veřejných akcích, apod. Případná smlouva o reklamě je pak nákladem na dosažení zajištění a udržení příjmu dle  § 24 zák. č. 586/1992 Sb. zákona o daních s příjmu (daňově uznatelným nákladem).
  • Další výhodou je možnost daňových odpočtů a to jak pro finanční, tak materiální dary. Zákon 586/1992 Sb. v platném znění o dani z příjmů umožňuje dárcům odečíst z daňového základu částky darů poskytnutých na charitativní účely. Fyzické osoby mohou podle § 15 odst. 8 od základu daně odečíst hodnotu darů, pokud jejich celková částka za zdanitelné období přesáhne 2% ze základu daně anebo činí alespoň 1000 Kč. Nejvýše však lze odečíst 10% ze základu daně. Právnické osoby dar mohou odečíst podle § 20 odst. 8, pokud částka činí alespoň 2000 Kč, nejvýše však 5% ze základu daně.

V případě zájmu, se prosím obraťte na vedení Charity Jablunkov. Vystavíme Vám potřebnou smlouvu a sami si můžete určit využití daru na jakékoli účely. Jsme ochotni zprostředkovat dar i mimo Charitu Jablunkov. Seznam našich partnerů a dárců uvádíme na www stránkách, letácích atd.

Děkujeme za Vaši podporu a důvěru, vždyť POMÁHAT MŮŽEME VŠICHNI.