Benefiční závod

Mariánské náměstí

PŘIJĎTE NÁS PODPOŘIT!

Léto u Rafaela

Nevíte co o prázdninách? Přijďte k nám.

Přihlaste se zde.

Charitní dveře dokořán

V plném proudu!

Těšíme se na Vás!

Pomáhat může každý, i ty.

Podpořte nás, nevíte jak?

Charita Jablunkov je nestátní neziskovou organizací.

Pro realizaci našich aktivit je pro nás nezbytná podpora veřejnosti a veřejného sektoru, a to jak ve formě materiálníduchovní ale také finanční. Podpora neziskového sektoru jak sférou komerční, tak také jednotlivci je jednou z charakteristik rozvinuté a společensky zodpovědné občanské společnosti. Konec konců, škála služeb poskytovaných našimi zařízeními je široká, a nikdo z nás nevíme, kdy některou z nich budeme sami potřebovat.

Co můžete podporou Charity Jablunkov získat?

• Podporou naší činnosti se můžete i Vy podílet na pomoci a službě lidem kolem nás, kteří je potřebují.
  • Samozřejmostí pro nás je veřejná prezentace Vaší pomoci (při respektování přání dárce), ať již na webových stránkách, vybraných tiskových materiálech, při konkrétních veřejných akcích, apod. Případná smlouva o reklamě je pak nákladem na dosažení zajištění a udržení příjmu dle  § 24 zák. č. 586/1992 Sb. zákona o daních s příjmu (daňově uznatelným nákladem).
  • Další výhodou je možnost daňových odpočtů a to jak pro finanční, tak materiální dary. Zákon 586/1992 Sb. v platném znění o dani z příjmů umožňuje dárcům odečíst z daňového základu částky darů poskytnutých na charitativní účely. Fyzické osoby mohou podle § 15 odst. 8 od základu daně odečíst hodnotu darů, pokud jejich celková částka za zdanitelné období přesáhne 2% ze základu daně anebo činí alespoň 1000 Kč. Nejvýše však lze odečíst 10% ze základu daně. Právnické osoby dar mohou odečíst podle § 20 odst. 8, pokud částka činí alespoň 2000 Kč, nejvýše však 5% ze základu daně.

V případě zájmu, se prosím obraťte na vedení Charity Jablunkov. Vystavíme Vám potřebnou smlouvu a sami si můžete určit využití daru na jakékoli účely. Jsme ochotni zprostředkovat dar i mimo Charitu Jablunkov. Seznam našich partnerů a dárců uvádíme na www stránkách, letácích atd.

Děkujeme za Vaši podporu a důvěru, vždyť POMÁHAT MŮŽEME VŠICHNI.